slhrende
banner_tablet.jpg

VSAK PONEDELJEK MED 16:00 IN 19:00 URO SE LAHKO BREZPLAČNO POSVETUJETE Z SPECIALISTOM KIRURGOM, KI VAM POSEG KASNEJE TUDI OPRAVI. NA POSVET SE LAHKO PRIJAVITE PREKO TELEFONA, SPLETNE POŠTE ALI NAŠEGA SPLETNEGA OBRAZCA ZA NAROČANJE.

Krčne žile so vene, ki postanejo razširjene in vidne zaradi oslabljenih venskih sten. Pojavljajo se kot otekle, temno modre ali vijolične žile, ki se lahko izbočijo iz kože in se najbolj pogosto razvijejo v nogah. Mnogi ljudje se počutijo manj zavestno o pojavu teh žil in lahko prav tako trpijo zaradi bolečine, nelagodja in drugih zapletov, ki presegajo kozmetične skrbi.
Endovenozna laserska ablacija (EVLA) je ena od najnovejših metod zdravljenja krčnih žil, ki uporablja laser. Tehnika vključuje zagotavljanje svetlobne energije za ciljno žilo skozi lasersko vlakno, ki je vstavljeno skozi veno. Energija se absorbira na venske stene, zaradi česar kri koagulira.
EVLA ponuja pomembne prednosti, odpravlja potrebo po operaciji inje pristop, ki ima svoje izzive. Postopek se lahko izvede z različnimi laserskimi valovnimi dolžinami in tipi vlaken, vendar niso vsi enako varni in učinkoviti.

SPREMINJANJE STANDARDA ZDRAVLJENJA ENDOVENOZNE LASERSKE ABLACIJE

VascuLife ™ Alma Kirurgija, ki jo izvajamo v našem centru, spreminja standard endovenoznoga zdravljenja in je zagotovo najvarnejši in najučinkovitejši način zdravljenja krčnih žil med vsemi rešitvami, ki so trenutno na voljo. VascuLife ima edinstven robotski sistem pomika vlakna - pull-back kot tudi 360-stopinjsko radialno oddajo diode in omogoča popolno in natančno obdelavo velikih in malih saphenous venah (GSV, SSV), ki prinaša izjemne klinične rezultate.

Optimalna Valovna dolžina

VascuLife uporablja 1470nm lasersko dolžino- idealno valovno dolžino za maksimalno absorpcijo vode v mehkem tkivu. To omogoča optimalno ablacijo venske stene z manj modric od drugih valovnih dolžin.

Priprava na poseg

Predhodne preiskave pravzaprav niso potrebne. Ultrazvočna preiskava, ki jo opravimo v našem centru pokaže vse kaj je potrebno pred posegom vedeti.

Zakaj opraviti pregled pri nas?

- izjemno kratke čakalne dobe (jih praktično ni), 
- vrhunski tim specialistov za vsa preiskovalna področja, 
- vrhunska sodobna medicinska oprema, 
- ugodne cene in načini plačila (možnost obročnega plačila), 
- izvidi pregledov oziroma zapisniki o posegih se pripravijo takoj po pregledu oziroma po posegu, 
- prijazni in urejeni prostori centra, 
- urejen dostop - parkirna mesta so pred samim centrom, 
- prijazno invalidom, 
- 5% dodaten popust za upokojence,

Kako opraviti poseg z napotnico?

"ZA VAS SI VZAMEMO ČAS"

CENIK

   NOVO!

          Rezervirajte si termin na brezplačen posvet.

          Spletno naročilo >>

Naši prostori

Partnerji:

partner logopartner logologo wagenerpartner logo  psn logo

Zdravstveno zavarovanje Zdravje in Zdravje Plus | Zavarovalnica Sava      Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Vzajemna  pza znak final 2013

 

Delovni čas

pon: 12:00 - 20:00
tor:  08:00 - 16:00
sre: 12:00 - 20:00
čet: 08:00 - 17:00
pet: 08:00 - 15:00
sobote, nedelje in prazniki zaprto

Naslov

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Info in naročanje

tel: 0590 34 355
info@ciim.si